Endelig blev det tid til en ny version af nytårskuren efter at covid omlagde nytårskuren 2021 til et online quiz event.
Udover franske bobler, ingefærshots og gode juicer fra Frankly stod menuen i år på en stribe nye retter, som jeg sfl selv har lavet fra bunden, hvor det overhovedet er overkommeligt. Eller har fået hjælp til, haha.
Årets brød bestod af boller, som min søde datter tilbød at bage. Mmmmm, de blev sprøde og med en god tæt krumme med forskellige kerner.
I år havde jeg lavet blåbær-rosmarin syltetøj og mango-lakrids syltetøj.
Nytårskurmenuen anno 2022:
Røde røræg med cocktailtomater og ristet rugbrød
Salater med laks, revet karamelsten og crema med appelsin
Butternut dip med feta og chorizo
Syltede kartofler, bacon, cashew og revet æggeblomme
Aubergine, squash, kikærter og vinaigrette
Ostetosserier med tomatfjollerier
Frugt med kogle, kardemommecreme og dulce de leche
Citrondessert med kandiseret citron