Nytårskur 2020

Der bliver lavet meget god hverdagsmad, god weekendmad og god gæstemad i vores køkken. Men nytårskuren topper nu alligevel de kulinariske udskejelser. Menuen planlægges flere uger forud, så kommer beregningen af mængder og tjek for ingredienser i skabe og skuffer. Så kommer indkøbende, der går i gang en uges tid før nytårskuren, og i løbet af ugen forberedes det, som kan ristes el lign og derfor kan holde sig skarpt til dagen.

I 2020 stod den sfl på bobler og i år var de italienske – samt følgende menu:

Røræg på ristet surdejsbrød med avo-mash og chiliflager
Yoghurt med granatæble/kardemomme marmelade og granola
Chiagrød med syrlig topping og matcha
Chili-knækbrød med bagt laks, soltørrede tomater tapenade og græskarkerner
Blomkål på 5 måder med persilleolie og soyamandler
Hummus med chorizo crumble, ristede kikærter og flowersprout
Nyfortolket tomatsalat med butterbeans
Ost med appelsin i appelsin/rosmarin sirup og cashewnødder
Bær med soyaflødeskum, lakrids og guldstøv
Ingefærshots

Kaffe, te, juice og surdejsbrød hører sig selvfølgelig også til. I år snød jeg med brødet, der kom fra bageren, men her på siden er flere gode opskrifter på surdejsbrød.

Få besked ved nye indlæg
Følg flotte fotos og få inspiration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *