Tapenade to die for

To die for hvis først man er til den, for jeg vil tro, at den kan skille vandene med sin intense smag af soltørrede tomater.

Find minihakkeren frem. Fyld den med et glas soltørrede tomater, 1 renset rød peberfrugt i mindre stykker, 2 spsk solsikkekerner, saften af 1/2 citron, 1/2 tsk salt og 3/4 spsk paprika. Brug kun ca 2 spsk af olien og gem resten, hvis der bliver behov for supplement. Lad minihakkeren gøre jobbet for dig og test om du er tilfreds med smag og konsistens. Mangler den lidt på smagen, kan du tilsætte lidt mere citron, salt eller paprika og mangler den lidt på konsistensen, kan du tilsætte lidt mere af olien fra de soltørrede tomater eller lidt flere solsikkekerner. Det hele skal være findelt.

Tapenaden kan du bruge til opskriften med laks og knækbrød, eller den smager også helt fantastisk på små olivenoliebagte crackers – fx som en pre-dinner snack eller til den lille sult.

Få besked ved nye indlæg
Følg flotte fotos og få inspiration

One Comment Add yours

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *