Timbaler med squash, porre og chorizoknas

Super enkel variation over temaet “røræg”.

Her steger du 1 squash i tynde skiver og 1 porre også i tynde skiver ved relativt svag varme længe nok til at squashskiverne taber saften og bliver bløde men ikke længe nok til at grøntsagerne tager nævneværdig farve fra stegningen. Det gælder om at fordampe saften fra squashen, så der ikke kommer en uønsket tilsætning af væske til æggemassen.

Æggemassen er ganske enkelt æg, som du pisker med salt og peber. Benyttes forme i samme størrelse på billedet, går der omkring 1 æg til 3 forme. Og dertil grøntsagerne.

Derpå blander du æg og grøntsager og fordeler i små muffinforme. Er du til ost kan du fx drysse revet cheddar ost over æggemassen – eller du kan blande det i æggemassen samtidig med at grøntsagerne blandes i.

Bag i ovnen ved 180 grader i 20-25 min. Hold øje efter 1 kvarters tid, så de ikke bliver brændt.

Anhængigt af dagens temperament kan du servere timbalerne i formene eller klemme dem ud af formene og anrette på en anden lille tallerken (eller et fad). Pynt med et par tynde skiver ristet krydret chorizo samt dild.

Få besked ved nye indlæg
Følg flotte fotos og få inspiration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *