Sprødt indslag med spark

on

Ristede boghvedekerner er noget, der kan twiste enhver salat, forret eller selv dessert. Smagen er meget karakteristisk så prøv dig frem. En broccolisalat med balsamico dressing, skiver af tørrede abrikoser toppet med ristede boghvedekerner er en god kombi. En forret med kød får godt modspil af de sprøde boghvedekerner. De ristede kerner kan også give et pikant modspil til en dessert med andre lidt kraftige smagsvarianter som fx lakrids eller mango. Men prøv dig frem.

Det er både let og svært at riste kernerne. Varm en pande op på middel varme. Fordel boghvedekernerne på panden. So far, so good. Nu kommer det svære, som er at holde øjnene på panden og vende kernerne lidt rundt ind i mellem – og allervigtigst er det at tage kernerne af mens de er gyldne og endnu ikke er blevet brændt. Det skifter meget hurtigt. Lad kernerne køle og opbevar dem i en lukket beholder. Kan holde sig i en uges tid.

Få besked ved nye indlæg
Følg flotte fotos og få inspiration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *